Min historie

Min vej til min passion

Jeg er vokset op i en lille landsby, i en rigtig kerne familie. Godt og trygt, mine forældre har altid været meget arbejdsomme og hjælpsomme, alle kunne bede om hjælp og fik det for det meste, der af mit gen til at have lysten til at hjælpe andre. De har været gode læremestrer.

Jeg tog en pædagoguddannelse, arbejdede med det i 30 år, har draget en masse viden og erfaring med mig, som jeg bruger dagligt.

Efterfølgende har jeg så taget en uddannelse, som Terapeut & Coach, jeg fandt ud af der måtte være mere jeg kunne gøre, på en anden måde end det jeg havde gjort hidtil.

Så efter jeg fik børn, blev skilt, boede alene i 10 år sammen med mine to drenge, havde jeg mange op og nedture, det lærte jeg meget af, men ikke alle udfordringer blev løst lige hensigtsmæssig, jeg manglede redskaber til at komme videre på en mere tilfredsstillende måde at læse mine kriser og udfordringer på.

Jeg skulle finde mig selv efter en skilsmisse, der var så mange ting jeg havde gemt, glemt og fortrængt efter en del år, hvor jeg prøvede at passe på mig selv, ved at fortrænge og var ofte i konflikt med mig selv.

kostvejledning med Mona Berndt
Jeg har selvfølgelig også en historie. Jeg vil fortælle kort det der har gjort mig til den jeg er i dag og hvorfor jeg er så passioneret omkring det at hjælpe andre.

De seneste 5 år, har jeg lært så meget om mig selv, så det vil jeg give videre til andre. Det at få skilt tingene ad. Tage sig af tingene når tid er og ikke ”lade som om” det IKKE er der, men gøre noget ved det , når det kommer og jeg mærker, der er noget der støjer, så tager jeg mig selv alvorligt og gør noget ved det.Det har forandret mit liv at blive Terapeut. Det er min passion at hjælpe dig, der gerne vil lave en forandring i dit liv, så du kan leve DIT liv som du ønsker det. Det er så vigtigt, at være sig selv bevidst og vide hvor du vil hen.

Mit mål er at leve mit liv i lethed og stå ved mig selv. Udleve min passion. Leve mit liv i balance.